Hos oss kan du rehabträna eller friskvårdsträna med din djur.

 

Vi sponsar nu tre ekipage.
Anette med sin keeshound Yamel
Malou med sin border collie Elle & Nikki

Erika med sina tre labradorer Selma, Bojan o Majken

 

Hör kommer en presentation om dom.


Anette Wallin och Yamel:

Anette_1.png

Efter en olycka i december så finns inte Galli (som är på bilden) kvar hos Anette. Men självklart så sponsrar jag hans efterträdare Yamel som är av samma ras. 

Det här är Anette o Gallis fina gemensamma karriär:
Galli blev omskolad från Agility till Heelwork To Music hösten 2015 då vi vann på debuten i klass 1
och sedans dess har vi varit fast i sporten Freestyle.

Vi har 2017 och 2018 utbildat oss grundligt i Heelwork och varit med i en storsatsningsgrupp och det har gett resultat.

Vi tävlar i klass 3, 2017 vann vi vårt Championat i Heelwork och har fram till dec 2018 18st. CERT 
Vi tävlar även i grenarna Freestyle och ska debutera i klass 3 under våren 2019, och vi är andra halvan i Teamwork To Music laget Rödluvan och Vargen som bildades i feb 2018. Vi kvalade in till Lag SM via kval till semifinal och slutade sedan som 3:a på 2018 års Lag SM på Hundmässan i Stockholm.
Galli är en energisk, musikalisk keeshond som älskar att bjuda på show och vi väljer musik som är energisk, taktfast och snabb. Vi siktar högt och målet är SM 2019 
-å om det funkar gärna i alla tre grenarna.

 

 

Malou Ovsiannikow med Elle och Nikki

 

Malou_o_Elle.png

Jag tränar och tävlar tillsammans med min Border collie tik Elle. Hon är uppflyttad till lydnadsklass 3, godkänd vallhund och några pinnar i hopp & agilityklass 1. Elle är nu mammaledig med fyra små valpar, men när hon är tillbaka ser vi fram emot att fightas för en plats på Lydnads SM. Och tack vare Mia på Kurvans Djurhälsa så tror jag att Elle kommer komma tillbaka i fin form på ett kick! Jag har även en 5-månaders BC flicka vid namn Nikki. Hon får hänga med i vardagen och lära sig om livet, men det blir även lite små träningspass då och då. Främsta prio är lydnad och vallningen, men min känsla är att vi även kommer ägna en del träningstid på agilityplanen. 
Erika Nilsson med Selma, Bojan och Majken


Selma.jpgSelma, Bojan och Majken är tre aktiva labradorer som friskvårdssimmar på Kurvans Djurhälsa. Selma, nio år och äldst i gänget, har tävlat både lydnad och bruksspår och i höstas blev hon rallylydnadschampion. Nu är siktet inställt på tävlingsstart i heelwork to music till våren. Bojan, fyra år, har tävlat lite lydnad och rallylydnad och ska under 2020 helt fokusera på att förbereda sig för högreklass bruksspår. Majken, åtta månader, kommer att spåra samt träna tävlings- och brukslydnad under året. Alla tre tycker att jaktapportering är kul, men det blir bara i all enkelhet på promenaderna. Simningen på Kurvans Djurhälsa är ovärderlig, både som en rolig aktivitet och för att vara rädda om hälsan.

 
stäng